Huisvestingsadvies

Werken aan kantoren die werken
In een goed team word je zelf ook beter. In de kern is dat de reden om bij CBRE te komen werken. Doordat wij alle expertise in eigen huis hebben, kunnen we eindgebruikers een compleet advies geven over de optimale inrichting van hun kantoor. Daarbij kijken we ook naar maatschappelijke trends: hoe ga je bijvoorbeeld om met de werkopvattingen van millennials, of met de wens van duurzame kantoorpanden?

Of je nu interieurontwerper, werkplekstrateeg, projectmanager of duurzaamheidsadviseur bent; binnen huisvestingsadvies leer je om jouw advies steeds naar een hoger niveau te tillen. En je eigen carrière ook.

Van begin tot eind
Bij ons huisvestingsadvies kijken we verder dan vierkante meters. Een smal gebouw met zes verdiepingen of een breed gebouw met twee etages maakt een wereld van verschil. Door een relatie op te bouwen met de eindgebruiker leer je zijn wensen goed kennen en kun je advies geven dat past bij zijn specifieke situatie.

En het mooie van werken bij CBRE is: het stopt niet bij een gedegen adviesrapport. We hebben de mogelijkheden en expertise in huis om jouw advies uit te voeren. Van strategie in huisvesting, financiële analyse en huuronderhandeling tot inrichtingsconcepten, design en projectmanagement. Je bent dus betrokken bij het gehele proces, van inventarisatie naar realisatie. Als vastgoedconsultant die streeft naar kwaliteit en concrete resultaten, ben je bij CBRE dus aan het juiste adres.


“Binnen huisvestingsadvies kijken we verder dan vierkante meters.”