Financieel advies

Finance is onze fundering
Een carrière bij een bank, investeringsmaatschappij of strategie consultant?. We begrijpen de gedachte, maar wist je bijvoorbeeld dat we bij CBRE ook adviseren over corporate finance? Of werken aan grote, internationale M&A-trajecten, maar dan in de vastgoedbranche? Tijd dat je ons beter leert kennen.

Capital markets & advisory
Binnen CBRE kun je beleggers adviseren en begeleiden tijdens een aan- of verkooptraject, sale & leaseback constructies opzetten of zeer uiteenlopende financieringsvraagstukken oplossen. We bieden onze cliënten een tailormade dienstenpakket, wat voor jou zeer uiteenlopende werkzaamheden betekent. Van het doen van haalbaarheidsanalyses van beleggingen of financieringen, de realisatie van propositie documentatie en financial modelling, marketing en commerciële onderhandeling op de biedingen tot het begeleiden van de due diligence en het closen van de deal.

Je realiseert beleggingsdoelstellingen van onze cliënten door samen te werken met bankiers, accountants, financiële analisten, fondsmanagers en vastgoedprofessionals. En je verkent het netwerk van diverse opdrachtgevers zoals institutionele beleggers, sovereign wealth funds, private equity beleggers, venture capital beleggers en family offices. Misschien dat je als financial voor de grootste uitdagingen dus toch niet in de financiële sector moet werken… carrière in vastgoed overwegen?

“Corporate finance, capital markets, debt & structured finance… als financial heb je hier een enorm groot speelveld.”