The team pushes Real Estate services to new heights

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

Technisch Manager

About the role!

De functie van Technisch Manager is er één waar strategie, techniek, dienstverlening en leiderschap samenkomen. Aanvoelen en begrijpen wat jouw klant doet, nog zou willen én daar als vanzelfsprekend op anticiperen en leveren. Zó ga jij waarde toevoegen. Vanzelfsprekend doe je dit niet zonder jouw team dat jij als Manager op een natuurlijke manier vol vertrouwen en passie aanstuurt. In deze functie word je onderdeel van het Nederlandse managementteam voor onze klant Syngenta (7 locaties in Nederland, waarvan Enkhuizen de hoofdvestiging en tevens voornaamste standplaats is). Het is een fulltime functie en het beheersen van de Engelse taal is een voorwaarde in onze internationale organisatie.

Als Technisch Manager zijn jouw belangrijkste focusgebieden als volgt.

Stakeholdermangement
Het continue, op strategisch niveau, blijven ontwikkelen van de professionele relatie met de klant is een belangrijk aspect van deze functie. Op regelmatige basis informeer je de key-stakeholders over de voortgang, onregelmatigheden en/of afwijkingen in het technisch beheer en onderhoud, je adviseert over de staat van de assets en/of voortgang van projecten, je stelt -financiele- rapportages op en signaleert kansen voor CBRE (en zet deze, daar waar mogelijk, om new business).

Operationeel
In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor het volledige technisch sitemanagement van 7 locaties waarbij je het assetmanagement naar een hoger niveau weet te tillen. Jij managet de teams onsite op een correcte uitvoering van de onderhouds- en storingswerkzaamheden in termen van tijd, kosten en kwaliteit. Je implementeert hoogstaande veiligheidsrichtlijnen voor de Monteurs waarbij je non-stop en proactief een positief veiligheidsbewustzijn promoot.

Peoplemanagement
Als Technisch Manager stuur en motiveer je de onsite teams waarbij je beslissingen neemt inzake promoties, opleidingen, etc. zodat de persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van talent gewaarborgd blijft. Je plant jaarlijkse beoordelings-en functioneringsgesprekken en bepaalt de doelststellingen.

Financieel
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en opstellen van het budget en de kosten. Hierbij monitor je continue de actuele performance versus het budget.

What do you have to offer us?

  • HBO diploma richting Bouwkunde, (Technische / Bouwtechnische) Bedrijfskunde of een Technische richting.
  • Additionele diploma's of certificeringen zijn 'nice to haves'.
  • Je bent een 'natural born leader' en hebt gedegen ervaringen in stakeholdermanagement.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van multidisciplinaire teams.
  • Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is een must.

What do we offer you?

  • Startsalaris tot €6.500,- bruto/maand afhankelijk van kennis en expertise.
  • Laptop, smartphone en lease auto.
  • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen.
  • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
  • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

About CBRE Advisory/CBRE Global Investors/CBRE Global Workplace Solutions!

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.
Entity:
Global Workspace Solutions
Work experience:
Professional
Region:
Nationwide North Holland
Area of expertise:
Construction and Engineering
Desired hours:
Full time

Global Workspace Solutions

This is a vacancy of Global Workspace Solutions. Want to know more about our entity within the CBRE Group?

Read more Read more Read more

More information

Robbie van den Brink is happy to help you.

Technisch Manager
CBRE uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.