The team pushes Real Estate services to new heights

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

Stage Sales

About the role!

Als stagiair(e) ga je aan de slag in ons Client Solutions team dat verantwoordelijk is voor sales activiteiten voor eindgebruikers. Jij als stagiair(e) biedt ondersteuning op operationeel vlak bij het voorbereiden van sales activiteiten, zoals pitches en voorstellen maar ookhet bijhouden van ons Client Relationship Management systeem. Dit systeem gebruiken wij voor een gedetailleerd overzicht van al onze afspraken met onze klanten. Daarnaast ondersteun je onze consultants die verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van nieuwe business. Dit zorgt voor een leuke afwisseling en ad hoc regelklussen.

Ben jij iemand die het een uitdaging vindt om binnen een snelle en dynamische werkomgeving met veel mensen te schakelen, en haal jij energie uit het contact met mensen? En ben jij per direct beschikbaar voor een meewerkstage voor minimaal vier dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

What do you have to offer us?

  • Je ben student aan een commercieel-economisch gerichte opleiding op hbo-/wo-niveau;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent een echte team player;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je bent bekend met het in kaart brengen van de markt en vindt het leuk om dit tot in de details uit te zoeken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

What do we offer you?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uitmaken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je op wilt gaan.

About the team!

Het Client Solutions team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T) | Occupier. Dit is een platform binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings- en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

About CBRE Advisory/CBRE Global Investors/CBRE Global Workplace Solutions!

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Entity:
Global Advisory
Work experience:
Internship or side job
Region:
Amsterdam Schiphol North Holland
Area of expertise:
Sales and Relationship Management
Desired hours:
Full time Part time

Global Advisory

This is a vacancy of Global Advisory. Want to know more about our entity within the CBRE Group?

Read more Read more Read more

More information

Anne de de Boer is happy to help you.

Stage Sales
CBRE uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.