The team pushes Real Estate services to new heights

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

Stage Aan- en Verhuur Kantoren

About the role!

Als stagiair op een van onze regiokantoren ga je voor minimaal 4 maanden een regio team ondersteunen op het gebied van aan- en verhuur transacties. Het is daarnaast mogelijk om een afstudeeronderzoek uit te voeren, je wordt dan begeleid door een consultant meer meerdere jaren ervaring in de vastgoedmarkt. Je onderzoek zal altijd wel uitgevoerd worden in combinatie met meewerken binnen de afdeling.

Tijdens de stage zal je je bezighouden met het maken van presentaties, pitches en pva’s voor vastgoedeigenaren. Er worden projectplanningen opgesteld en financiële- en haalbaarheidsanalyses uitgevoerd. Voor de eigenaren worden er adviesrapportages en natuurlijk bezichtigingen gepland. Tijdens een werkdag zijn er soms dan ook meerdere bezichtigingen die natuurlijk wenselijk resulteren in een transactie. Als stagiair(e) ben je volledig onderdeel van het team en er wordt geprobeerd jou zoveel mogelijk te leren over commercieel vastgoed!

What do you have to offer us?

  • Je bent in de eindfase van je opleiding op hbo/wo niveau;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met vastgoed;
  • Je bent bij voorkeur gedurende je studie actief geweest in verschillende nevenactiviteiten;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

What do we offer you?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

About the team!

De afdeling Advisory & Transaction Services Office bestaat uit bijna 50 mensen verdeeld over zes vestigingen (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Zwolle). In de regio’s werken wij samen om verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes zo optimaal mogelijk te begeleiden. De teams bestaan uit Consultants met jarenlange ervaringen. In elke regio’s wordt het team ondersteund door een Team Assistant.

Verder worden de regiokantoren ook gebruikt als flexibele werkplekken. Veel collega’s van het hoofdkantoor (Amsterdam) maken hierdoor gebruik van de regiokantoren voor projectmatig werken of om de reisafstand te verkorten. Dit betekent dat er iedere dag andere collega’s langs komen om te werken, hierdoor leer je snel collega’s kennen van verschillende afdelingen!

About CBRE Advisory/CBRE Global Investors/CBRE Global Workplace Solutions!

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

How to apply?

Bij jouw sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief. In de brief moet duidelijk worden voor welke periode in welke stad je solliciteert en of dit ook een afstudeerstage betreft. We kijken uit naar je sollicitatie!
Entity:
Global Advisory
Work experience:
Internship or side job
Region:
Overijssel Utrecht
Area of expertise:
Transactions and Investments Sales and Relationship Management
Desired hours:
Full time

Global Advisory

This is a vacancy of Global Advisory. Want to know more about our entity within the CBRE Group?

Read more Read more Read more

More information

Anne de de Boer is happy to help you.

Stage Aan- en Verhuur Kantoren
CBRE uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.