The team pushes Real Estate services to new heights

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

Handyman

About the role!

Als Handyman ben je onderdeel van het CBRE team dat werkzaam is op de locatie van MSD te Haarlem. MSD distribueert vanaf deze locatie, onder andere, 2.500 verschillende (verpakkingen van) geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen. Het CBRE team bestaat uit acht Monteurs, drie Technical Handyman’s, een Werkvoorbereider, een Teamlead en een Site Manager.

In deze functie word jij verantwoordelijk voor het op orde houden van de diverse vergaderruimten, verzorg je de juiste opstellingen (incl. audio/visuele apparatuur en overige presentatie hulpmiddelen) aan de hand van het soort meeting én meld je pro-actief onveilige situaties of -naderende storingen. Om dit in goede banen te leiden zorg jij dat je op de hoogte bent van de agenda's van de diverse ruimten en houd je rekening met ad-hoc wensen of behoeften.

Verder heb je als Handyman aanvullende verantwoordelijkheden in het coördineren van kleine projecten gericht op verhuizingen. Denk hierbij aan het -laten- verplaatsen van werkplekken. Hierbij verzorg je van A tot Z de planning tot en met oplevering. Daarbij lever je nazorg en voer je aanvullende wijzigingen door of los je eventuele ontstane problemen op. Aanvullend ben je in de functie van Handyman de back-up voor de interne postrondes en ondersteun je de teams daar waar nodig.

What do you have to offer us?

  • Je hebt een LTS of MTS diploma én enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en beschikt over VCA.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en enige kennis van de Engelse taal.

What do we offer you?

  • Startsalaris €2.100,- tot €2.900,- bruto/maand.
  • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen.
  • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
  • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

About CBRE Advisory/CBRE Global Investors/CBRE Global Workplace Solutions!

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.
Entity:
Global Workspace Solutions
Region:
North Holland
Area of expertise:
Facility Management
Desired hours:
Full time

Global Workspace Solutions

This is a vacancy of Global Workspace Solutions. Want to know more about our entity within the CBRE Group?

Read more Read more Read more

More information

Robbie van den Brink is happy to help you.

Handyman
CBRE uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.