The team pushes Real Estate services to new heights

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

Facility Operations Technician

About the role!

In deze functie werk je op ons klant data center te Middenmeer. Dit data center is een complexe technische omgeving waar vele soorten techniek samenkomen. CBRE GWS is verantwoordelijk voor het monitoren, bedienen en onderhouden van alle 'critical environment' installaties, alsmede het oplossen van storingen hieraan.

Als Facility Operations Technician werk je nauw samen met Shift (Cover) Engineers. Het CBRE team op deze locatie bestaat naast Shift (Cover) Engineers uit Shift Leads, Day Techs, Calibration Tech's, Schedulers, Supervisors, een Critical Environment Manager, een Site Manager en een volwaardige back-office.

In de functie is je primaire doel het streven naar een correcte werking en een maximale beschikbaarheid van de 'critical environment installaties'. Hierbij kan je denken aan installaties voor; brandmeld, brandblus, noodstroom (UPS),dieselgenerator (NSA), HVAC, watertreatment, pompen, systemen als het BMS en overige controle- en monitoringsystemen.

In deze functie bestaat een diversiteit aan werkzaamheden. Naast het genoemde beheer en onderhoud van de 'critical environment' installaties krijg je bijvoorbeeld te maken met het; uitlezen en analyseren van data uit het BMS (building maintenance system), uitvoeren van periodieke controles en inspecties, signaleren van afwijkingen of onregelmatigheden aan installaties, adviseren over eventueel aanvullend of projectmatig onderhoud, begeleiden van werknemers van sub-contractors.

Veiligheid is één van onze belangrijkste waarden. Je draagt bij aan het toezien en sturen op een veilige werkomgeving en veilige uitvoering van het werk. Hierbij werk je in lijn met de geldende HSE richtlijnen van de klant en CBRE en werk je nauw samen met de onsite QHSE Specialist. In deze functie vindt frequent werkoverleg plaats waarin ruimte is voor het delen van ervaringen, suggesties, problemen en best-practices.

What do you have to offer us?

  • Je beschikt minimaal over een diploma MTS Elektrotechniek.
  • Wanneer je aanvullend beschikt over het diploma NEN3140, NEN3840, Koeltechnicus en/of F-Gassen is dit een grote pré.
  • Je hebt ervaring opgedaan in bijvoorbeeld een datacenter, de offshore of in de marine.
  • Afsluitend heb je VCA-VOL (of je bent bereid dit op korte termijn te behalen) en een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

About CBRE Advisory/CBRE Global Investors/CBRE Global Workplace Solutions!

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

How to apply?

Na jouw sollicitatie mag je na 2 dagen reactie van ons verwachten. Sluit je cv goed aan op de functie, dan nemen wij contact op voor een korte telefonische kennismaking. Blijkt uit deze kennismaking dat er wederzijdse interesse is, dan zullen er in 2 rondes sollicitatiegesprekken plaatsvinden. Tussen de rondes door zullen wij je vragen om een assessment te maken. Zijn wij beide dan positief, dan ontvang je direct een passend aanbod van ons.
Entity:
Global Workspace Solutions
Work experience:
Professional
Region:
North Holland
Area of expertise:
Construction and Engineering
Desired hours:
Full time

Global Workspace Solutions

This is a vacancy of Global Workspace Solutions. Want to know more about our entity within the CBRE Group?

Read more Read more Read more

More information

Burak Oktem is happy to help you.

Facility Operations Technician
CBRE uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.