The team pushes Real Estate services to new heights

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

Assistant Facility Manager

About the role!

Als Assistent Facility Manager coördineer je de facility taken op een toonaangevende, internationale, multi functionele kantoorlocatie en ben je op proactieve wijze de spin in het web tussen huurders en leveranciers. Je hebt oog voor kwaliteit, bent een organisatorisch talent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Je onderhoudt op locatie de contacten met gecontracteerde onderhoudspartijen en leveranciers en je krijgt het voor elkaar om ‘world class’ service te bieden aan de huurders. Je rapporteert aan de team lead en werkt nauw samen met de Facility Manager, Commercieel Manager en de Technisch Manager.

De taken bestaan o.a. uit:

 • Het ondersteunen van de Facility Manager;
 • Het ondersteunen van het team op het administratieve vlak;
 • Het proactief informeren van de huurders over alle voor hen van belang zijnde onderwerpen die het gebruik van het kantoorgebouw aangaan,
 • Bewaken van de gemaakte afspraken met onderhoudspartijen en leveranciers, waarbij de dienstverlening naar de huurders centraal staat.
 • Het eerste aanspreekpunt voor de leveranciers op facilitair niveau;
 • Het ondersteunen bij het begeleiden, instrueren, coachen, controleren en motiveren van overige facility services (receptie, bewaking, schoonmaak, etc.).
 • Het uitvoeren van diverse werkzaamheden t.b.v. het beheer van het object zoals het maken van opdrachtbonnen en verwerken van schades;
 • Het behouden, verwerken van mutaties en het opstellen van huurovereenkomsten m.b.t. de verhuurde parkeerplaatsen.

What do you have to offer us?

 • Je hebt minimaal een MBO+/HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting Hotel Management of Facility Management;
 • Je hebt ervaring opgedaan in een service verlenende functie of doormiddels van stages en/of 1 á 2 jaar werkervaring;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met facility management;
 • Kennis van Axxerion is een pré;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus;
 • Je bent proactief en hands-on ingesteld en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je bent stressbestendig en in staat om prioriteiten te stellen;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

What do we offer you?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

About the team!

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en de menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 150+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

About CBRE Advisory/CBRE Global Investors/CBRE Global Workplace Solutions!

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Entity:
Global Advisory
Work experience:
Traineeship or starter
Region:
South Holland
Area of expertise:
Facility Management
Desired hours:
Full time

Global Advisory

This is a vacancy of Global Advisory. Want to know more about our entity within the CBRE Group?

Read more Read more Read more

More information

Elise van der Kallen is happy to help you.

Assistant Facility Manager
CBRE uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.