Talent might take you far.

A talented team even further.

TEAMS BUILD DREAMS

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen dat elke medewerker zijn volledige potentieel kan waarmaken door middel van training en ontwikkeling, een gestructureerd prestatiemanagementsysteem en regelmatige besprekingen over loopbaanontwikkeling.

Benutten van jouw potentieel

Jouw ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak is van groot belang voor onze verplichtingen naar jou als medewerker. Wij helpen jou je volledige potentieel waar te maken door een lonende werkomgeving te bieden, naast voortdurende steun en onderwijs in elke fase van je loopbaan. Dit stelt ons in staat uitmuntende resultaten te behalen voor onze klanten.

Ons wereldwijde platform helpt ons talent aan te trekken en te behouden. We bieden verschillende ontwikkelingsmogelijkheden om medewerkers in hun loopbaan te ondersteunen, van korte cursussen over technische vaardigheden en een volledig pakket virtuele leermodules tot aan programma's op het gebied van management, leiderschap en talent.

Dit bieden wij onder andere via Talent Coach en het uitgebreide onderwijsprogramma van de CBRE Academy, dat elk jaar wordt vernieuwd aan de hand van feedback van deelnemers. De academy biedt klassikale en online cursussen op basis van jouw expertise en functieniveau, van pas-afgestudeerden tot ervaren professionals, en maakt daarmee een belangrijk deel uit van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Prestatiemanagement

Dankzij ons groepsbrede prestatiemanagementsysteem kunnen de prestaties en ontwikkeling van medewerkers consistent worden bijgehouden. Het systeem ondersteunt de afstemming van individuele doelen op bedrijfsdoelen, waardoor prestatiebeoordelingen van verschillende afdelingen en regio's en de wereldwijde organisatie met elkaar vergeleken kunnen worden. Alle medewerkers worden aangemoedigd zich in te zetten voor hun eigen ontwikkeling en een individueel ontwikkelplan op te stellen.

Beloning en voordelen

Wij streven ernaar om concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden, die nauw aansluiten met onze bedrijfsstrategie en onze werkmentaliteit, waarbij wij uitzonderlijke resultaten hoog in het vaandel hebben staan. We bieden je bovendien een pakket voordelen dat verschilt per land. Hieronder een kleine greep uit het aanbod om een idee te krijgen:

  • Zorgverzekering voor jou en je gezin
  • Beloningssysteem, waaronder een jaarlijkse prestatiebonus
  • Concurrerende pensioenregeling
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Flexibele werkuren
  • Ouderschapsverlof
  • Overige voordelen, zoals korting op de sportschool, vrijwilligersdagen, etc.

Value Creators

Ons programma Value Creators is gericht op jonge professionals en biedt onlangs afgestudeerden en starters in Europa een interessante kans. Dit instapprogramma van wereldklasse is een fantastische manier om meer te weten te komen over CBRE Investment Management en een internationale carrière op te bouwen.

Het programma plaatst getalenteerde afgestudeerden gedurende 18 maanden op interessante functies op verschillende locaties, waardoor ze de kans krijgen met een divers team van professionals in contact te komen.

Voor meer informatie over het Value Creators Programma kan je contact opnemen met Mariëlle Loenen, Talent Acquisition Specialist EMEA.

Ontmoet onze recruiter

"Samen in gesprek over jouw ideale (vervolg)stap bij CBRE Investment Management geeft mij energie."

Mariëlle Loenen | Recruiter

Alle recruiters

CBRE gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.