Talent might take you far.

A talented team even further.

TEAMS BUILD DREAMS

Onze werkomgeving

CBRE Investment Management streeft ernaar een werkomgeving te creëren waarin elke medewerker de kans krijgt zijn potentieel waar te maken. Waarin individuele bijdragen gewaardeerd worden en waarin mensen beleefd en respectvol behandeld worden. En waarin het welzijn van medewerkers voorop staat. Lees hieronder meer informatie over ons werk op dit gebied.

Onze bedrijfscultuur

We werken zowel in nationale als in internationale teams, maar vanuit beide heb je toegang tot ons internationale klantenbestand. Wij ondersteunen ontwikkelingsbehoeften en passen leren op het werk in alle lagen van de organisatie toe. Deze aanpak vormt de basis van onze cultuur en draagt bij aan een werkomgeving waarin elk teamlid de kans krijgt zijn potentieel waar te maken. Individuele bijdragen worden altijd gewaardeerd en medewerkers worden behandeld met beleefdheid, waardigheid en respect. Hun welzijn gaat altijd voorop.

De RISE-kernwaarden (Respect, Integrity, Service en Excellence) vormen de kern van ons bedrijf en zorgen ervoor dat CBRE Investment Management een geweldige plek is om te werken.

Welzijn van medewerkers

Het welzijn van onze teamleden is van groot belang om een gebalanceerde, productieve werkomgeving te kunnen bieden. Wij begrijpen dat de persoonlijke omstandigheden van medewerkers kunnen veranderen, net als de eisen die aan hen gesteld worden en hun verplichtingen om hun werk-/privéleven in balans te houden. Wij beschouwen onszelf als een begripvolle, ondersteunende werkgever en helpen teamleden waar nodig bij problemen die van invloed kunnen zijn op hun welzijn. We moedigen onze mensen aan dit openlijk met hun manager te bespreken, die ondersteund wordt door onze HR-specialisten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, en die rol nemen we dan ook serieus. Zo dragen we bij aan gemeenschappen waar onze teamleden deel van uitmaken, maar ook aan gemeenschappen waar de nood het hoogst is.

Diversiteit en inclusiviteit

Wij streven ernaar een diverse, dynamische mix mensen in te zetten die het internationale karakter van onze organisatie weerspiegelen. We creëren een omgeving waarin individuen gewaardeerd worden om wie ze zijn, erkend worden vanwege hun bijdragen en de kans krijgen om te groeien. Dit geeft ons bedrijf nieuwe perspectieven en mogelijkheden en draagt bij aan het waarmaken van de doelen van onze klanten en onze eigen bedrijfsresultaten.

Sociale activiteiten

Het leveren van goed werk gaat bij ons hand in hand met plezier. Er worden allerlei sociale activiteiten georganiseerd waarbij je je teamleden en andere collega's in een ontspannen, informele setting kunt ontmoeten. Dit kunnen sportactiviteiten zijn, zoals deelname aan een hardloopwedstrijd of triatlon, informele bijeenkomsten zoals ons jaarlijkse zomerevent en kerstfeest. Ook worden er activiteiten op nationaal niveau georganiseerd.

Ontmoet onze recruiter

"Samen kijken waar jouw passie ligt, en ervoor zorgen dat jouw nieuwe baan binnen CBRE daarop aansluit. Dat is mooi werk!"

Mariëlle Loenen | Recruiter

Alle recruiters

CBRE gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.