The team pushes real estate services to new heights.

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

CBRE Global Investors

Creëer waarde, versterk ons team! Wij bieden onze medewerkers een uitdagende, afwisselende werkomgeving waarin samenwerking centraal staat. Wij waarderen jouw expertise, talent en toewijding, en belonen jouw prestaties.

Bij ons werken betekent dat je deel uitmaakt van een van de meest toonaangevende vastgoedvermogensbeheerders ter wereld. Wij werken samen met enthousiaste, gemotiveerde en getalenteerde mensen. Dankzij hun expertise en ervaring zijn wij in staat uitzonderlijke resultaten voor onze investeerders te boeken. In alles wat we doen, werken we samen als team. Wij geloven in de kracht van samenwerking om kennis en expertise te delen, en om elkaar op ieder niveau binnen het bedrijf te inspireren.

Ons brede en diepe wereldwijde platform biedt teamleden volop mogelijkheden om zich professioneel te ontwikkelen, en een kans om in een internationale werkomgeving te werken. Wij geloven dat een divers team, met een dynamische mix van mensen, betere resultaten kan leveren. Wij bieden onze medewerkers een flexibele werkomgeving, waarin je de kans krijgt je op je carrière te richten en een gezonde balans tussen werk en privé te creëren

Platform voor persoonlijke ontwikkeling

We bieden verschillende ontwikkelings- mogelijkheden om jouw loopbaan te ondersteunen.

Van korte cursussen over technische vaardigheden en een volledig pakket virtuele leermodules tot aan programma's op het gebied van management, leiderschap en talent.

Meer over persoonlijke ontwikkeling

Daarom kies je voor CBRE

4 simpele redenen om te starten in een van onze teams:

Je werkt aan toonaangevende projecten in binnen- en soms buitenland.
Je leert nieuwe vaardigheden en geeft je concurrenten het nakijken.
Er is altijd ruimte voor innovatie en creatieve ideeën.
Je teamgenoten zijn net zo ambitieus als jij.

Ontmoet onze recruiter

"Het matchen van de juiste persoon aan een vacature, dat is waar ik voor ga!"

Mariëlle Loenen | Recruiter

Alle recruiters

CBRE gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.