Talent might take you far.

A talented team even further.

TEAMS BUILD DREAMS

Werken bij CBRE: een win-win situatie

Wanneer jij beter wordt en groeit, doen wij dat ook. Daarom stellen we je in staat om écht carrière te maken in vastgoed. We bieden je de ruimte en de mogelijkheden om jezelf snel te ontwikkelen, zodat wij onze klanten ook in de toekomst optimaal van dienst kunnen zijn.

Studenten

Ben jij een talentvolle hbo-/wo-student in de eindfase van je studie? En heb je serieuze interesse in (een carrière in) vastgoed? Dan hebben wij gevarieerde stagemogelijkheden voor jou in huis.

Tijdens je (afstudeer)stage doe je relevante praktijkervaring op en kun je onze organisatie en professionele werkwijze zelf ervaren. Je maakt actief deel uit van een van onze teams, leert de vastgoedwereld beter kennen en brengt je kennis snel naar een hoger niveau. Wij bieden je een marktconforme vergoeding en een inspirerende werkomgeving. Je stage kan bovendien de opstap zijn naar een eerste baan bij CBRE. Op zoek naar een toffe stageplaats bij CBRE?

Solliciteer dan naar één van onze stageplekken

Ontmoet CBRE
We komen graag in contact met gemotiveerde studenten die een passie hebben voor vastgoed. Regelmatig zijn we aanwezig op evenementen op hogescholen en universiteiten, waar je onze medewerkers en recruiters kunt ontmoeten. Daarnaast organiseren we diverse inhousedagen die je de kans geven om de CBRE-sfeer te proeven op een van onze locaties. Bekijk onze kalender voor de eerstvolgende evenementen.

Traineeship

In één jaar tijd de diepte ingaan en jezelf in een professionele werkomgeving ontwikkelen, dat is waar het CBRE Traineeship programma voor staat. Als jong talent krijgt je bij ons de ruimte om met mensen uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, trainingen te volgen en je netwerk uit te breiden. Alles om jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen.

Als trainee bij CBRE maak je deel uit van een groep jonge professionals. Samen leren jullie de organisatie en de sector door en door kennen. Na afronding van het Traineenship ga je als Junior vastgoedprofessional aan de slag binnen onze organisatie. Dat is een mooi vooruitzicht, maar de weg ernaartoe is minstens zo bijzonder.

Activiteiten
Tijdens het Traineeship werk je binnen een Business Unit naar keuze en volg je verschillende trainingen: van een tweedaagse basisopleiding vastgoed aan de ASRE tot een cursus Time Management. Daarnaast organiseren wij het hele jaar door diverse teambuildingevenementen.

CBRE is wereldwijd actief en dat willen wij jou ook laten ervaren. Je bezoekt tijdens je Traineeship daarom een CBRE kantoor in het buitenland. Een onvergetelijk citytrip met rondleidingen, presentaties van onze internationale collega’s en verschillende groepsactiviteiten. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat jij je mede-trainees en collega’s ook in een informele sfeer beter leert kennen. Dit kan tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen georganiseerd worden.

Join us
Het Traineeship programma start tweemaal per jaar: op 1 maart en 1 september. Wil je al eerder aan de slag bij CBRE of ben je juist net te laat? No worries, je bent het hele jaar door welkom en neemt deel aan het eerstvolgende Traineeship! Meer weten?

Bekijk dan hier onze vacatures voor trainees

Young Professionals

Wie bij ons binnenkijkt, zal het opvallen dat er veel jonge mensen bij CBRE werken. Wij geloven namelijk in de energie en frisse ideeën van jong talent en leiden graag onze eigen medewerkers op tot senior professionals.

Als starter bij CBRE word je lid van ons Young Professional Programma. Elke medewerker (Trainees zijn uitgesloten tijdens hun Traineeship programma) onder de 30 die nog geen twee jaar in dienst is, maakt hier automatisch deel van uit. Naast inhoudelijke en leerzame bijeenkomsten biedt dit programma je de kans om op informele wijze meer te weten te komen over andere business units, onze integrale aanpak en je nieuwe collega’s. Alles om jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen.

Activiteiten

Tijdens de activiteiten van ons Young Professional Programma gaan business en pleasure hand in hand. Zo organiseren we inspirerende lezingen van interne en externe sprekers over actuele, afdelingsoverstijgende onderwerpen in vastgoed. Ook brengen we bezoeken aan aansprekende vastgoedprojecten en leer je jouw nieuwe collega’s dankzij presentaties van andere Young Professionals snel beter kennen. In 2020 hebben we onder meer een real estate citytrip naar Parijs. Enthousiast?

Bekijk dan onze vacatures voor Young Professionals

Professionals

Je bezit ruime werkervaring binnen of buiten de vastgoedbranche, maar je zoekt meer. Meer verdieping, meer dynamiek, meer ontwikkeling of gewoon meer leuke collega’s. Ook als ervaren professional ben je nog gretig en wil je het maximale uit jezelf en je carrière halen. Met jouw kennis en ervaring kun je je collega’s, je klanten én ons bedrijf laten groeien. Geldt dit voor jou? Dan is CBRE the place to be.

De hoge kwaliteit die onze dienstverlening kenmerkt, zie je namelijk ook terug binnen onze organisatie. Je werkt voor diverse opdrachtgevers aan zeer interessante projecten. Je werk is dynamisch en dankzij je actieve houding is je carrière dat ook. Binnen CBRE bieden we jou als professional bovendien uitgebreide mogelijkheden om te werken aan je leidinggevende kwaliteiten. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière. Nieuwsgierig?

Bekijk dan onze vacatures voor Professionals

Van Stagiair tot CEO

“Als je met mensen samenwerkt die altijd het beste van zichzelf geven, dan geeft dat een geweldige kick. Dat is echt kenmerkend voor CBRE!”

Marco Hekman | Managing Director Continental Europe

Lees het verhaal

CBRE gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.