You design the entrance.

Your team the entire workspace.

TEAMS BUILD DREAMS

Onze CBRE Academy

Via de academy kun jij je specialiseren binnen een vakgebied, je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen of uitgroeien tot een allround professional binnen onze organisatie. De keuze is aan jou.

De fundering voor jouw vastgoedcarrière

Binnen de Academy bieden we een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden, zoals workshops, trainingen, coaching en intervisie. De inhoud en organisatie is in handen van professionele opleidingsinstituten, die in samenspraak met onze HR-afdeling de programma’s voor ons op maat maken. Daarnaast faciliteren we (externe) vakgerichte opleidingen op individuele basis, zoals de Master of Real Estate.

Kennisdeling

Regelmatig organiseren we CBRE Lectures. Tijdens deze kennisoverdrachtsessies van een half uur geeft een collega een toelichting op een actueel onderwerp aan een kleine groep collega’s. Daarnaast word je als medewerker van CBRE regelmatig uitgenodigd voor een lunch met een director van een business unit, om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen.

Het programma

Onze interne CBRE Academy stelt je in staat te groeien als professional én als persoon. Zowel starters als mensen met ervaring bieden we een uitgebreid opleidingsprogramma dat meegroeit met de inhoud en zwaarte van je functie. In overleg met je leidinggevende bepaal je welke doelen je wilt bereiken en hoe je jouw capaciteiten optimaal kunt benutten. Zo bepalen we samen de invulling van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Onze mensen

"Ik voel me heel erg betrokken bij onze organisatie; daar zorgt CBRE ook zelf wel voor."

Daan Lutjeboer | Portfolio Manager

Lees meer

"Je voelt en ziet dat iedereen ervan geniet en dat er de mooiste resultaten uitkomen. Dat is echt kenmerkend voor CBRE!”

Marco Hekman | Van Stagiair tot CEO

Lees het verhaal

CBRE gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.