The team just opened a new head office.

What would you add?

TEAMS BUILD DREAMS

CBRE Advisory

Bij CBRE Advisory werk je in teams met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een bouwkundige, commerciële, financiële of zelfs creatieve achtergrond. Allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Onze 600 professionals in Nederland werken vanuit teams in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Door onze uitgebreide expertise, efficiënte samenwerking en wereldwijde netwerk zijn wij in staat om toegevoegde waarde te leveren aan onze opdrachtgevers.

We zijn opzoek naar nieuw talent met nieuwe inzichten en slimme (vastgoed)oplossingen. Neem een kijkje in wat we jou als teamlid kunnen bieden met achtergrond in:

Finance en bedrijfskunde

Design, bouwkunde en techniek

Vastgoed
 

Data en
technologie

Kom werken in The Core

Als geen ander weten we waaraan de ideale werkplek moet voldoen. Onze nieuwe vestiging The Core biedt je daarom alle ruimte om te werken op de manier die het beste bij jou past. Daarbij hebben we de laatste inzichten en innovaties toegepast op het gebied van duurzaamheid en gezondheid, meer over The Core.

Waarom werken bij CBRE Advisory?

4 simpele redenen om te starten in ons team:

Je bepaalt mede hoe de toekomst van vastgoed eruit ziet.
Je kun je creativiteit en inventiviteit de vrije loop laten.
Je teamgenoten zijn net zo ambitieus als jij.
Goede beloning en geweldige feesten.

Ontmoet onze recruiters

“Ik vind het belangrijk dat kandidaten zichzelf kunnen en durven zijn, dit probeer ik dan ook altijd in een gesprek te realiseren.”

Elise van der Kallen | Recruiter

Alle recruiters

"-"

Anne de Boer | Recruiter

Alle recruiters

CBRE gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op jouw interesses.